Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Autor Wątek: Logo dla wideorecenzenta gier  (Przeczytany 1277 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pafcio127

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 0
    • Zobacz profil
Logo dla wideorecenzenta gier
« dnia: Listopad 11, 2010, 08:55:38 »
Witam.
Prawdopodobnie nie będę całkowicie mile widziany z pierwszym postem i od razu prośbą, ale cóż .



To jest to logo do odtworzenia. Prosiłbym o wykonanie:
- samego tego srebrnego elementu z napisem wyciętym (tak jak jest to "Endless energy") Aldaron Videos, który miałby wymiary około 720-730px wysokości i zachowane proporcje względem długości
- mniejszego loga o wysokości około 200px i też zachowanie proporcje długości względem loga z "Endless energy"

Próbowałem w Photoshopie, ale nic z tego, wychodzi co najwyżej... tragicznie.
Praca jest niestety za darmo.

Qajs

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 170
    • Zobacz profil
    • Decremi
  • Ostatnie nagrody:
  • Layout of the Fortnight #53
  • Work of the Fortnight #22
  • Layout of the Fortnight #47
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2010, 10:44:11 »
A jaką mamy pewność że jest to twoje logo a nie jakiegoś serwisu a tobie się tylko podoba i chcesz też takie?
bo chciałem





A cała twórczość widnieje tu: WhiteBlackRose & koszulki: WBRose

decremi.pl/ portfolio

pafcio127

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 0
    • Zobacz profil
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2010, 11:11:26 »
Może źle się wyraziłem, za co przepraszam. Nie chodzi mi o dokładne odwzorowanie, ale posiłkowaniem się logiem, które podałem, i stworzenie czegoś nowego, ale z podobną stylistyką, tj. srebrne logo, żeby ładnie wyglądało na czarnym tle.

Logo pochodzi stąd:
http://www.logomyway.com/contestView.php?contestId=2849

Jeżeli ktoś ma również jakieś inne propozycje, które pasowałyby do profilu recenzenta gier, to również bym prosił o ich umieszczenie tutaj.


Qajs

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 170
    • Zobacz profil
    • Decremi
  • Ostatnie nagrody:
  • Layout of the Fortnight #53
  • Work of the Fortnight #22
  • Layout of the Fortnight #47
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2010, 11:14:02 »
W takim razie sorry bo wywnioskowałem ze ma być identycznie to.
bo chciałem





A cała twórczość widnieje tu: WhiteBlackRose & koszulki: WBRose

decremi.pl/ portfolio

pafcio127

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 0
    • Zobacz profil
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2010, 11:57:03 »
W takim razie sorry bo wywnioskowałem ze ma być identycznie to.

Sam źle to ująłem w słowa.
Koniec OT :). Podkreślam tylko, że bardzo mi zależy na tym logu...

Lysander

  • *****
  • Podziękowania otrzymane: 202
    • Zobacz profil
  • Ostatnie nagrody:
  • Layout of the Fortnight #42
  • Layout of the Fortnight #27
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 12, 2010, 13:59:24 »


lub takie ze świecidełkami



i jeżeli koniecznie bez tła to: http://img.burning-brushes.pl/images/aldaroviv.png
Give sanity a longer leash  |  H+ 

pafcio127

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 0
    • Zobacz profil
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 12, 2010, 18:10:58 »
Cieszę się, że ktoś się podjął tej pracy ;).
Bardzo dziękuję, ale muszę Cię drogi Lysandrze o coś prosić. Mógłbyś dokonać kolejnego cudu i sprawić by w logu na przezroczystym tle był jeszcze przezroczysty napis? Bardzo bym o to prosił, chociaż i tak jestem Ci już bardzo wdzięczny.

Lysander

  • *****
  • Podziękowania otrzymane: 202
    • Zobacz profil
  • Ostatnie nagrody:
  • Layout of the Fortnight #42
  • Layout of the Fortnight #27
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 12, 2010, 18:23:47 »
Give sanity a longer leash  |  H+ 

pafcio127

  • *
  • Podziękowania otrzymane: 0
    • Zobacz profil
Odp: Logo dla wideorecenzenta gier
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 12, 2010, 19:27:56 »
Jest wystarczająco dobrze  :jupi:.
Dziękuję bardzo ;)